Hello där alla brassälskare och läsare av brassnytt.

Om jag ska vara riktig ärlig, i dessa tider av coronapandemin, som i sin tur har skapat en brist i vårt nyhetsflöde, så var jag fundersam om jag skulle få till ett ”speakers corner” denna gång.

Det är alltid bra med musikanter som har lite humor. En sån läsare med glimt i ögat efter att han hade läst mitt föregående ”Speakers Corner” om min första staplande början på brassets bana hos den engelska FA – han undrade om inte det fanns något bevis att vi ungdomar spelade med kortbyxor året om – samma klädsel som ingick i vår skoluniforn för övrigt, komplett med slips och knästrumpor.

Ja vad gör man inte för konsten även om det är i ”bara ben”. Här kommer beviset med undertecknad spelande med Paignton Citadel Salvation Army Young Peoples Band, den s.k. YP Band, YP Bandmaster längst bak på bilden med taktpinnen heter Johnny Price.

Ja, som du ser, även här gick man ”knävägen”.

En annan läsare undrade om vi hade bara brass på kåren med de två musikkårerna (yngre och äldre).

Som svar på detta kan jag nämna att jag var pianist åt kårens ungdomskör, den s.k. ”SingingCompany” och sedan sjöng jag med i den äldre kören Paignton Salvation Army Citadel Songsters – här kommer beviset.