Jag har alldeles nyss i skrivandes stund återvänt till Ö-vik efter har deltagit på en spelning med City Brass i Enebergskyrka, Danderyd, en av många speltillfällen som jag ha varit med tillsammans med mina vänner i City Brass de sista åren. Jag har haft många år med regelbundna uppdrag i huvudstaden och utnyttjad möjligheten att göra frekventa besök hos City Brass, både på övningar och på spelningar både lokalt i Stor- Stockholm, samt många andra platser i Sverige och även utomlands, främst Baltiska Staterna och hos Skandinaviska Turist Kyrkan på Karnariöarna.

Jag ha alltid känt mej välkommen – och City Kyrkan har blivit ett sorts andra andligt hem för mej.

Eftersom mina uppdrag i Stockholm väntas avta framöver, är ett Stort Tack på sin plats. Jag vill tacka Dirigent Fredrik Hellgren och alla medlemmar i bandet för all kärlek och härlig gemenskap under åren.

Några av musikantarna hade jag i Södertälje Pingstförsamlingens brassband på 60 talet, så det har varit jätte roligt att vi fortfarande kämpar vidare tillsammans för Jesus Kristus genom vår brass musik.

Som sagt den gångna helgen hade jag förmånen att spela återigen med City Brass.

Göran Sydhages sju satsiga verk ”Herren är min Herde” framfördes med kompositören själv vid taktpinnen. De olika satserna bygger på olika verser i Davids 23:a psalm och berikade de olika momenten i gudstjänsten, en stund i Guds hus som innehöll bl.a predikan och nattvard.

Vi upplevde en helig stund tillsammans med församlingen på plats, en stund som både vi och åhörarna blev välsignad utav.

Än en gång, tack City Brass för att jag har fått vara med och delat gemenskap med Er. Man vet aldrig – när man minst anar det – så kanske jag dyker upp.

En broderlig kram till Er alla.

Peter